Výpůjční místa:
Panský dům Máj Újezdec
Najdete nás na Facebookufacebook

Kalendář akcí

<červenec 2024>
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011
Dárkový poukaz Dárkový poukaz pro dětské čtenáře
Statistika

Možnosti prodlužování

Informace o tom, jak si můžete prodlužovat vaše výpůjčené knihy,časopisy a zvukové knihy. Zkrátka cokoliv, co si u nás půjčíte.

Prodlužování (prolongace) přes  Čtenářské konto


K získání přehledu o Vašich výpůjčkách a stavu rezervací, ale především k prodlužování výpůjček (před uplynutím výpůjční lhůty!!!) slouží Čtenářské konto. Prodloužit lze pouze ty výpůjčky dokumentů u nichž nebylo dosaženo maximální výpůjční lhůty a dokument není rezervován pro jiného čtenáře!!! Prodlužovat (prolongovat) přes čtenářské konto nelze Meziknihovní výpůjční službu (MVS).

Prodlužování e-mailem

 K prodlužování slouží adresa: knihovna@ub.cz . Stačí na ni zaslat číslo čtenářského průkazu a celé jméno, příjmení. Knihovnice Vám v nejbližším možném termínu zašle odpověď s výsledkem prodloužení, které je třeba věnovat pozornost. POZOR! Pokud neobdržíte odpověď, žádost ještě nemusí být vyřízena. V tom případě nás raději kontaktujte telefonicky. Prodloužit výpůjčky je možné pouze před uplynutím řádné výpůjční lhůtya dále výpůjčky, které nejsou rezervované dalším čtenářem.

Prodlužování  osobně v knihovně

při vracení nebo půjčování knih.Prodloužit výpůjčky je možné pouze před uplynutím řádné výpůjční lhůty a dále výpůjčky, které nejsou rezervované dalším čtenářem.

Telefonicky

Můžete zavolat do kterékoli našeho oddělení. Sdělte knihovníkovi číslo čtenářského průkazu a celé jméno čtenáře. Prodloužit výpůjčky je možné pouze před uplynutím řádné výpůjční lhůty a dále výpůjčky, které nejsou rezervované dalším čtenářem.

Webový formulář

*
*
*
*
Prodloužení o 27 dnů
Odeslat